Decor Studio Jajce – Neka vaši životni događaji budu za pamćenje!

Želite li da vaše vjenčanje, privatne proslave i svi drugi važniji životni događaji budu za pamćenje? Da Vaši uzvanici dođu i odu sa osmijehom na licu? Prepustite profesionalcima  iz Dekor Studija iz Jajca da maštovitim bojama i oblicima stvore nezaboravnu atmosferu!

Dekor Studio pristupa koordinaciji vjenčanja, privatnih proslava ili drugih događanja profesionalno i ozbiljno. Pružaju kompletnu uslugu – od planiranja idejnog koncepta vjenčanja, odabira i organizacije, izrade i postave dekoracija u prostoru, do vođenja vjenčanja na licu mjesta i na dan vjenčanja.

Sami dizajniraju i postavljaju dekoracije i cvijeće, a također imaju veliki asortiman vjenčanih dodataka.

Pomažu i savjetuj pri izradi vremenskog protokola, koordiniraju sve izvođače tijekom planiranja i na sam dan vjenčanja preuzimaju na sebe sve logističke detalje. Na vama je samo da se opustite i pripremite za ceremoniju.

Koordinacija vjenčanja ili drugih važnih događaja zapravo je idealna za vrlo zaposlene osobe i osobe koje se žele opušteno i bez stresa pripremiti za jedan od najbitnijih dana u životu.

Osim proslava ono čime se Dekor Studio također bavi su detalji koji vašemu domu ili nekom drugom prostoru daju osobni pečat.

Iz bogate ponude Decor Studia Jajce izdvajamo: pozivnice, zahvalnice, poklone za goste, vjenčane bukete, dekoracije sala, dekoracije šatora, dekoracije sudbenih vjenčanja, dekoracije svadbenih auta, dekoracije rođendana, cvjetiće, bukete za djeveruše, cvjetne vjenčiće, flower box, pakiranje poklona, svijeće, balone, balonske dekoracije, krletke, fenjere, repromateijale za svadbe, repromaterijale za rođendane, bukete za sve prigode…

Decor Studio možete posjetiti u poslovnom prostoru smještenom u ulici Baščeluci 1, 70101 Jajce (kod kružnoga toka).

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na brojeve telefona: 063 130 044 ili 063 937 780, te putem e-mail adrese josipam@hotmail.com

Tu je i Facebook stranica na kojoj možete vidjeti neke od radova Decor Studia Jajce, ali i dobiti ideje za dekoraciju vaših osobnih događaja

Dekor svakome prostoru daje finalni dodir, određuje stil, te izaziva vizualne i taktile osjećaje!

(Jajce Online)

Comments

comments