O NAMA

JAJCE ONLINE je nezavisni jajački internet portal sa ciljem blagovremenog, objektivnog i nepristrasnog informisanja javnosti o tematski raznolikim dešavanjima na području naše općine, BiH, ali i šire.

Kako je večina informativnih portala na domaćem web-u vezana za određene političke subjekte i ciljeve, odnosno neobjektivna prema svojim krajnjim korisnicima, odlučili smo se za nešto potpuno drugačije.

U zemlji poput naše, upravo su objektivnost i nezavisnost ono čega najviše nedostaje, zbog čega je JAJCE ONLINE svojevrsna oaza slobodnog izražavanja stavova i „nefiltriranih“ informacija bez obzira na njihovo porijeklo.

Vijesti iz naše općine, zemlje i svijeta, servisne informacije, IT/Tech novosti, zanimljivosti, kolumne, foto galerije…, samo su neki od sadržaja koje Vam nudimo, a važno je reći kako će sa razvojem portala svoje mjesto dobiti i mnoge druge teme.

Svi volimo pohvale na račun našega rada, ali ono što je našoj redakciji podsticaj za daljni napredak jesu sugestije, primjedbe i kritike, koje su kod nas uvijek dobro došle.

 


Jajce Online Team

 

 

2 Responses to O NAMA

 1. Spot on with this write-up, I seriously think this site needs a lot more attention. I'll probably be
  returning to read more, thanks for the information!

 2. Stradivar94 kaže:

  Приветствую! Продолжаю серию экспериментов по онлайн играм.

  Цель: выбор наилучшего метода анализа игровых залов. Получение профита.

  В эксперименте участвуют три партнерки с практически одинаковыми играми. Ссылки на данные партнерки чуть выше статьи.

  Бюджет на эксперимент 3900 рублей.

  http://keys.hi-new.ru – Начнем эксперимент:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.